Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

26 May, 2012

Pulau Pangkor pulak

Assalamualaikum


aritu ~capital n~ ade n3 lepas tentang nk g pulau redang or pulau perhentian kan, last2 kedua2 pulau tu terpaksa di cancel, atas sebab2 tertentu.. :(

jadi pilihan kedua ialah di Pulau Pangkor jer, okla kan, dari tak dapek nk kemane2.
research punya research dapat la (hotel ker chalet tak pasti) kat Anjungan Beach Resort 2 malam, dlm rm500, bole la tu.. meh ramai2 kita ke Pulau Pangkor. :)


p/s : excited dh ni.. :)



love: NFA =)

2 comments:

  1. tu la xsabar dh nie...hehehe..

    nk ikut.. jom
    kita ke pangkor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...