Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

10 May, 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia...


miss Z berceloteh

meh ramai2 kita join segmen dari mizz z...
xperlu susah2 nk follow itu ini..


Lahir di Kuala Lumpur,
tp lepas tu terus menetap di Selangor sampai sekarang..

agak2 korang la kan aku nie asal mane eh..???


follower baru 4 orang jer..
sedih kan.. :(






love: NFA =)
*Terima kasih kerana sudi membaca blog saya*

11 comments:

  1. em.. kalau miss z letak link blog awak kat KL boleh tak?

    ReplyDelete
  2. Bole jer..
    kan u punya segmen..

    tq sgt2 terima masuk segmen u..

    ReplyDelete
  3. kite dtg cni folo awk...

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  4. hye,, kami da folo awk,,
    kalo sudi,, folo la balik,, he25 :)
    dari kedah!!

    dari segmen yg sama,,,

    http://sarakassim.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  5. terjah dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  6. Hi.. jalan-jalan follow blogger KL!:)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  7. blogger perak singgah sini

    dh follow...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  8. blogger dari selangor singgah dan follow sini,
    dari segmen yang sama..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    jemput singgah sini,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

    ReplyDelete
  9. salam..singgah bw sini..sy blogger anak JOHOR.jom jenguk blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html thanx:)

    ReplyDelete
  10. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di kuala lumpur.

    jemput ke blog saya ye?

    http://www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  11. dr segmen miss z.
    bonde blogger selangor
    dtg blogwalking n follow:)


    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...