Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

19 July, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......



hai korang..

dah lama CN tak bersegmen tau..
dan arini CN nk join Segmen Ayu : Saya Blogger dari ...






cmne nk bgthu ek, ok2 cmni,

Saya Blogger dari Kuala Lumpur tapi dibesarkan di Selangor sampai la sekarang nie..

harap2 boleh la CN tambah kenalan lagi.. :)

saya nk tag semua yang membaca n3 ni..

nk join meh terjah Ayu kat sinie..


love: NFA =)

22 comments:

  1. org kl rupanya..hehe..tq dear sudi join segmen ayu..t ayu updates warna merah ya;-)

    jom tgk kawan2 yg lain ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  2. ayu dah updates..jom tgk ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  3. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan ^_^
    kte dri segmen yg sme..
    ain blogger sarawak..heheheh
    ada ksemptan meh jenguk cnie hehehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  5. hyeeee...saya blogger dari nepal.. hehe..

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. Terjah sini...!

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. haz dtg sni n follow. ^^

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  9. sheda join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan... singgah dari segmen yg sama..dah follow sini...sy blogger dari KL.. jemput yer singgah blog sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal..:))

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  12. best ker kAt kuala lumpur......????
    saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

    datang dari segmen yang sama...n dah follow

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan Al Mubarak..
    Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  14. Assalam perkenalan..

    Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

    Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan,dan salam kenal.

    saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..dtang dr segmen ayu
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  16. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. dtg dr segmen yg sama

    http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21bysiLj7

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegment & selamat berpuasa!!

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  20. baby dtg follow sini dr segmen sama..
    Salam Ramadhan,

    ReplyDelete
  21. salam kenal..heheh...da follo u :)

    ReplyDelete
  22. follow dari segmen yg sama

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...