Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

05 October, 2012

Teringin nak shopping di Kenanga wholesale City

dan Selamat Sejahtera.

haluu korang sume.. 
Arini baru semangat nak n3 blog.. penat kan korang menunggu2 n3 dari CN..
ampun ya ibu2 sekalian..hehe


CN rase nak g shopping je kat  Kenanga wholesale City..
ramai yang kata best, rambang mata woo...

tpi tu la CN xberkesempatan lagi nak jejakkan kaki ke sana..huhu..sedih kann..

 korang yang sudah g tu, seronok la kan sambil habiskan duit gaji masing2..hehe
agak2 baju pregnant ade x???saje tanya mane tahu tiba2 dapat g pulak, boleh la CN plak yang habiskan duit gaji..

Jom ramai2 terjah Kenanga wholesale City sekarang...





love: NFA =)

1 comment:

  1. jom2..boleh yshar2 gadget baru..hehe

    *salam kenal...=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...