Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

01 November, 2012

"Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)"

     dan Selamat Sejahtera


Erm2, dh xtahu nak menulis n3 ape lagi, maka CN wajib la buat GA kan..hehehe
Yang buat GA tu pulak Blogger Eqbal, beliau buat GA ni sempena Birthday beliau yang akan datang.
Murah hati sungguh beliau, mahu membuat GA.

Oh yaa, hadiah-hadiah ni semua sungguh CN tidak percaya, 
nak tahu hadiah nya :

kena tutup mata dulu, hihi



.
.
.
.
.
.

2 X PEMENANG


4 X PEMENANG


10 X PEMENANG


Dah tengok hadiah-hadiah nya, ohsem kan...
ape tunggu lagi, jom la join 

klik sini 


p/s :  Kalau ade rezeki, sah2 CN punya..



love: NFA =)

7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...