Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

01 March, 2013

Huggies Dry Pants Campaign Roadshow

Hai..i m back...perghhh lama gila x updet blog...rasa macam dah xde blog plak, hehe.. bole gitew?? walaupun CN tahu x de sape2 kesah, CN nak jugak updet blog.. haha..

bukan saje2 x nak updet, bila nak tulis jer, asyik2 padam balik...kalo gitew rupenye baik lupe kan jer la nak updet nie...

eh,eh dekat sebulan jugak la blog CN bersawang dan berhabuk.. uhuh uhuh.. nak bersihkan dulu la..

ini entry pertama dalam bulan baru (mac) yang CN nak kongsi dengan korang sume..

meh dengar..

Sesiapa yang ada baby tu mesti guna pampers kan utk anak2 mereka, CN jugak x ketinggalan  membeli pampers2 ni sume..

pernah dengar brand Huggies??

sekarang Huggies ada buat roadshow " Huggies Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai" yang  diadakan pada 25 Februari 2013 sehingga 3 Mac 2013 di Mydin USJ.


 Huggies Dry Pants, hanya 3 langkah mudah seperti di atas diperlukan. 
Koyak, Salin, Lepas. mudah bukan, semudah ABC kan?? 

untuk menyertai roadshow nie butirannya seperti dibawah : 

Tempat : Ruang legar, Mydin USJ
Tarikh : 25 Feb 2013 (Isnin) sehingga 3 Mac 2013 (Ahad)
Pengumuman Istimewa : Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies dan  persembahan akan diadakan setiap hari pada masa berikut : 10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam.
Acara penutup akan berlangsung pada 3 Mac 2013 (Ahad) dari 8.00 malam hingga 9.00 malam.


Jadi ape tggu lagi, Mari la kita ramai2 ker roadshow nie..
mane tahu ade rezeki kan...

jumpa disana..!!!
love: NFA =)

1 comment:

  1. kalau ade baby ni, memang terus menjoinkan diri..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...