Updates.
Assalamualaikum... selamat datang ke blog Capital N. rajin-rajin lah komen & silalah follow blog ini ok.. thank you =)

20 August, 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA




Sempena Hari Raya 2013 nie,
Farisha telah mengadakan satu Giveaway yang mana 
hadiah utama berupa Teddy Bear.
Semua dijemput menyertainya.


klik SINI untuk join
tarikh Giveaway nie sah dari 19/08/2013 sehingga 09/09/2013
Pemenang akan diumum pada 10/09/2013

harap2 berjaya hendaknya...

Good Luck!!



love: NFA =)

22 comments:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    ReplyDelete
  2. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  6. goodluck :) dari GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  7. Jm join GA ni :) http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
  9. Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    ReplyDelete
  10. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  11. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  12. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. Hi . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  14. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

    Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besaq tu. Aamiin :)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. Hye.. Dtg mjengah dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    ReplyDelete
  18. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  19. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete
  20. bestnya hadiah utama dia, Teddy Bear...Nory suka teddy bear..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...